Загрузка адресов на рамп

Eceho

Администратор
Подтвержденный
Сообщения
385
Реакции
44
Уважаемые пользователи RuTOR , Все сайты из нашего списка проверены и находятся онлайн, их нет в скам листах. Остерегайтесь фишинг сайтов и помните об уголовной ответственности за незаконные сделки. Подборка официальных сайтов по продаже веществ от форума Rutor носит исключительно информативный характер.

1. OMG!OMG - MOST ADVANCED DARKMARKET

Эта площадка существует довольно давно и в этот период она медленно развивалась в тени гидры. В настоящее время это ведущий сайт по продаже веществ в даркнете.
 

 

2. MEGA - DARKNET MARKET

Благодаря хорошей подготовке и листингу на зарубежных сайтах площадка смогла составить конкуренцию в стабильности и доступности, чего не смогли ее конкуренты, но все же она уступает по полпулярности площадке OMG!OMG!

 

3. HYDRA - Возрождение легенды.

Идут работы по восстановлению всеми любимой гидры, но все не так просто как казалось ранее, совсем скоро она будет доступна, а сейчас нам остается только ждать релиза от команды HYDRA.

 

________________________
RUTOR — Главная торговая и информационная площадка в сети Tor.



O

Odehyko

Пассажир
Сообщения
96
Реакции
6
Загрузка адресов на рамп
Настоящий адрес гидры в торItejatyВ ответ на жалобы в МВД сообщили о «комплексе мероприятий» по борьбе с продажей наркотиков гидры в интернете. Во время регистрации нужно учитывать такие нюансы: Пароль должен состоять из символов, прописных и строчных букв, но ссылка быть онион легко запоминающимся. Onion На остальных зеркалах будет включена переадресация. Как утверждает…
 
C

Cexevibe

Местный
Сообщения
95
Реакции
25
Зеркала Гидры – это серия альтернативных, постоянно обновляемых ссылок, позволяющих пользователям даже в случае блокировки официального сайта посетить торговую площадку.Торговая площадка ОМГ является монополистом на рынке и считается №1 на территории РФ и стран СНГ. Благодаря грамотному подходу к развитию торговой платформы, специалистам удалось привлечь внимание десятков тысяч пользователей, количество которых продолжает постоянно расти. Широкий ассортимент товаров и услуг, а также качественный сервис, сделали Гидру одним из самых востребованных продуктов на Гидре.Ссылка на omg сайт зеркало – omg2web.cm
Ссылка на omg через Tor: omgrulqno4hoio.onionВ случае если торговая площадка ОМГ заблокирована – не стоит отчаиваться и уповать на то. Что все деньги на счету сайта утрачены безвозвратно. Существуют зеркала сайта, которые позволят осуществить вход на торговую площадку и совершить покупки (или вывести деньги со счета).Среди доступных способов найти ссылки на зеркала, можно выделить следующие:Позаимствовать ссылки с партнерских сайтов. У Гидры много партнеров, которые размещают информационные материалы о торговой площадке на своих ресурсах, где всегда можно найти актуальные зеркала;Посетить тематические форумы и поинтересоваться у «местных обитателей», как и где достать ссылки на зеркала. Там часто присутствуют представители Гидры, которые готовы прийти на помощь;Заранее скопировать зеркала с официального сайта omg Onion. Ссылки можно найти в нижнем правом углу на главной странице сайта.Вне зависимости от выбранного способа, пользователь получить ссылки на зеркала omg, которые позволят получить ему доступ к личному кабинету и покупкам на сайте.Возможности зеркал – работаем на альтернативной ГидреПо своей сути, зеркала Гидры являются оригинальной копией официальной торговой площадки, но при этом имеет совершенно новое доменное имя. Зеркала необходимы для того, чтобы запутать провайдера и не допустить блокировки ресурса. Даже если официальная ОМГ будет заблокирована, пользователь с использованием альтернативных ссылок может войти в свой личный кабинет, оформить покупку или выполнить ряд других финансовых операций.Переходя на omg через зеркала, пользователь сможет убедиться, что перед ним та же самая ОМГ, где ему открыты следующие возможности:Покупать и продавать товары и услуги;Использовать такие сервисы как гарант, обменник, поисковая система, возможность связи с операторами и админами, работа с акциями и многое другое;Открыт доступ к настройкам в личном кабинете;Пользователь может пополнять баланс и выводить его со счета;Искать работу на гидре и проходить обучение, по различным специальностям.Стоит отметить, что зеркала Гидры работают даже в простом браузере, но в таком случае рекомендуется самостоятельно позаботиться о своей безопасности, подключив VPN или прокси-серверы. Они помогут скрыть свои действия на Гидре и обезопасить покупки.Дополнительные возможностиЕсли у вас остались вопросы по работе с зеркалами Гидры, вы всегда можете задать их оператору, написав в онлайн чат на сайте. Также, специалист может по вашей просьбе скинуть альтернативные ссылки на гидру, по которым можно получить круглосуточный доступ к сайту.
Загрузка адресов на рамп
 

Ajyci

Юзер
Сообщения
27
Реакции
23
Мы рады вас приветствовать на сайте ОМГ, здесь вы сможете найти ссылки и зеркала на официальный сайт ОМГ,
а также узнаете о магазине ОМГ и её деталях
Рабочие зеркала ОМГ – ссылки на омг маркетВынуждены отметить, что в последнее время нас очень часто пытаются одолеть различные фейки, которые являются паразитами нашего сайта и мало того, что их количество постоянно растет, они постоянно атакуют на ДДОС атаками, большинство из которых нам не страшны из-за большого опыта на рынке даркнета и опыта нашей команда, но некоторые иногда пробиваются нашу защиту и в такие моменты нам требуется время на восстановление, когда такое происходит и вы не можете войти на свою привычную ссылку омг, мы хотим чтобы вы были осведомлены и добавили данную статью себе в закладки чтобы иметь запасной способ как попасть на сайт омг, если какие-то из зеркал находятся в ауте, официальный список наших зеркал и ссылок на сайт омг:Также предоставляем вашему вниманию ссылки на онион гидру, если вы наш старый пользователь, то вы знаете что на онион ссылки омг можно попасть только через определенный браузер – Tor браузер, поэтому если вы новый пользователь, то обязательно скачайте Тор браузер, используя его вы делаете своё пребывание в сети намного безопаснее, ссылки на омг онион:Теги:омг, омг сайт, рабочее зеркало омг, омг ссылка, как зайти на гидру, омг маркет, омг магазинспособ обходаобход блокировкитор омгомг анионрабочая омгомг сайт в тор браузереомг правильная ссылкаПомощь пользователю и статьи по сайту ОМГМы предлагаем вам окунуться в мир даркнета и посетить проверенный временем и испытаниями, самый крупный магазин запрещенки ОМГ маркет, мы довели покупки на нем до полного автоматизма и безопасности, так как при покупки чего-либо в магазине омг, деньги которые вы перечислили за товар не дойдут до продавца пока покупатель не подтвердит получение товара, то есть в случае ненахода вы можете обсудить вопрос с продавцом и в итоге он обязан сделать перезаклад или деньги вам вернуться, если не удается решить вопрос с продавцом, то смело зовите модератора сайта омг в беседу и он обязательно разрешит ваш конфликт. Как уже упоминалось, все сделки в магазине омг происходят автономно и вам не нужно ждать когда продавец будет онлайн, это очень удобно.
Перед первой покупкой на сайте вам необходимо создать аккаунт путем краткой регистрации на сайте, после чего вам необходимо пополнить личный счет на сайте, а именно приобрести биткоин и приступать непосредственно к покупкам, намного подробнее вы сможете узнать об этом в данном мануале ссылка на мануал.На сайте омг полным-полно различных мануалов по сайту омг полный список вы можете увидеть здесь: ссылка на статьи, также новости на сайте постоянно обновляются, вы можете наблюдать это тут. На сайте omg вы сможете найти ответ на любой вами заданный вопрос, мы стараемся держать вас в курсе всех новостей касающихся omg.Теги: ublhf vfufpby, ublhf ccskrf, ublhf cfqn, ublhf jybjy, ublhf cfqn d njh ,hfeptht
 
C

Caxizox

Юзер
Сообщения
51
Реакции
19
German police have located and closed down the servers of omg, allegedly one of the world’s biggest underground online stores.Investigators at the Bundeskriminalamt (BKA – the Federal Criminal Police Office) claim that the Russian-language omg darkweb site, accessible via the Tor network, had about 17 million customer accounts (many individual buyers may have had several accounts, of course) and more than 19,000 seller accounts at the time they shuttered it.As you probably expect from a darkweb marketplace, the main products traded online were illegal drugs, but the site also apparently offered a money-laundering “coin tumbler” service aimed at creating hard-to-trace cryptocurrency transaction records, and did a brisk trade in forged identification documents.According to a report from the BBC, locating the actual servers used to run omg was not an easy task (the site has been online since at least 2015), but German police said they started following up on a tip in the middle of 2021 that suggested the servers were actually hosted in Germany.That led to the shutdown on Tuesday 2022-04-05, with the site’s main page changed to look like this:Click on image to see it in context on the BKA’s original page.What makes a Tor takedown hard?Tracking back both clients and servers to their source on the Tor network, which was deliberately designed to protect privacy and resist takedowns, is much more complex than tracking conventional network traffic.Regular network packets on their way to a destination contain a source IP number (network location) that denotes the earliest known device in the traffic chain, and a destination address that determines the IP number they’re supposed to be sent to.But source IP numbers don’t always identify the exact computer that originated the request, because there could be an intermediate server that handles traffic on behalf of that computer, although source IPs often identify a related device that could help track down the true origin.In a typical home network, for example, your router presents itself as the source address for all your outbound network traffic, so that the rest of the world sees your whole network as a single device, with a single IP number.Your router keeps track of which reply packets belong to which internal devices, and redirects the necessary data internally when the replies come back.This prevents law enforcement from immediately identifying exactly which device inside your household was responsible for any specific network connection, but the IP number of your router usually, and very conveniently, identifies your home address, given that your router’s IP number is allocated to your connection by your ISP.Your ISP can, and almost certainly will, reply to lawfully authorised demands from investigators by identifying the household associated with your IP address, whether your router is the start (e.g. you’re visiting suspicious locations) or the destination (e.g. you’re running a server accepting suspcious connections) of apparently illegal activity.Likewise, if you use a VPN (virtual private network), all your network traffic appears to originate from one of the VPN provider’s servers, often in a different country.The VPN provider effectively becomes both your router and your ISP, and while tracking you back to the VPN itself might be easy, law enforcement might have difficulty getting the VPN to tell them where you live, not least because the VPN operator might be in a different jurisdiction, and might not even know your real identity.Nevertheless, the VPN provider can identify your IP number while you’re connected, because without it they wouldn’t be able to relay traffic back to you – you’d be able to send packets out, but not to receive any replies.Some VPNs claim not to keep any logs of past connections, and therefore claim that it’s impossible for the police in their country or anywhere else to track back old traffic, because no records of any IP numbers are retained.But there are many cases where “log-free” VPN providers turned out not only to be keeping logs anyway, but also to have suffered data breaches that leaked this “non-existent” information to outsiders.In fact, the problem with relying on a VPN provider as the primary way of maintaining your anonymity is that you have to have total trust in the technical abilities and ethics of the provider and all their staff.What if you can’t trust the person in the middle?Tor aims to improve on the “what if you can’t trust the person in the middle” problem by bouncing anonymised traffic through three different, randomly chosen “routers” in succession.When you create a Tor connection, your client software randomly selects three nodes from a pool of about 7000 different Tor nodes run by volunteers around the world, and directs your traffic through those three nodes, like this: Client -> Tor Node 1 -> Tor Node 2 -> Tor Node 3 -> ServerAdditionally, and this is the clever part, the identity of Server is encrypted with the public key of the Tor3 node, and this encrypted blob is then encrypted with the public key of Tor2, which is then encrypted with the public key of Tor1.Thus the routing details of your network traffic are encrypted in multiple layers, like an onion, which is why Tor’s full name is The Onion Router.So the Tor1 node knows your IP number, and can use its private key to decrypt the outer layer of the onion to find the the IP number of theTor2 node, to which it passes on the remaining layers of the onion.But Tor1 can’t peek any deeper into the encrypted onion and find out the identity of Tor3 or of the Server you want to end up on.Likewise, the Tor3 node can strip off the final layer of the onion, which reveals the innermost secret of the Server you want to visit, but it can only trace your traffic back to Tor2, and therefore has no idea where Tor1 is located, let alone where the Client computer is.The Tor2 node in the middle is there to add another layer of anonymity protection, because it keeps Tor1 and Tor3 apart.That means, if Tor1 and Tor3 just happen to be nodes “volunteered” by collaborating law enforcement teams or intelligence agencies, they can’t directly collude to match up your traffic patterns and unmask your identity that way.In other words, to unmask an individual connection, an attacker would need to control all the Tor nodes chosen for that connection, and to keep a careful and detailed record of each relay connection on each node.(Tor also works against collusion by “rewiring” long-lasting connections regularly, typically rebuilding each virtual circuit automatically every 10 minutes, and creates a new circuit with new nodes for each new connection.)Hiding the serverIf the Server you connect to in the diagram above is a regular server on the internet, then your network connection emerges from Tor into plain sight after Tor3, so the content of your traffic to Server, and that server’s physical location online, is also in plain sight.But if the final server is itself a darkweb server on the Tor network, identified by one of those mysterious URLs that end with .onion instead of a regular top-level domain name, your traffic never leaves Tor once it’s entered the Tor network via the Tor1 node.Loosely speaking, in a true darkweb connection, the final server connection is handled as a fourth hop in the Tor chain, which rather neatly adds anonymity at both ends.A “four-hop” Tor-only connection means not only that the server doesn’t know your IP number, and therefore couldn’t reveal it even if it wanted to, but also means that you never know the server’s IP number.In other words, even if you get put under surveillance yourself, or busted, your browsing activity and your logs won’t, and can’t, give away the likely physical locations of any darkweb services you’ve been using.So, ISPs who don’t care what sort of customers they serve, and who don’t tell the truth when presented with search warrants or other “know your customer” requests, can, in theory, surreptitiously operate services known in the jargon as bullet-proof hosts, even though they may themselves be in a country with strict know-your-customer rules and powerful lawful interception provisions.Thanks to the multi-hop “onion encryption” of an anonymising service such as Tor, clients and servers can make contact without giving away where on the internet the other end can be found, which makes servers of this sort much harder to locate, and therefore much harder to take down.Tracked and traced neverthelessIn this case, Tor wasn’t enough to prevent the location of the alleged omg servers being tracked down and “repurposed” by law enforcement, as happened when the BKA replaced the omg home page with the site seizure message shown above.As an aside, we noticed that the handcuffs in the image very unusally have three identical wrist-cuffs, which seems redundant, given than almost all humans have at most two arms, and dangerous, given that, if those restraints were applied to a two-armed suspect, the loose cuff could be swung around by the person being arrested as an improvised weapon.We therefore can’t help wondering whether those triple-cuffs are a visual metaphor that references the three-node basis of Tor connections.Perhaps the three interconnected cuffs are there to remind us that, with good intelligence and technical determination, even three apparently unconnected and anonymous Tor relays can be linked together evidentially and bust the anonymity of the system?(Note that Tor doesn’t claim to guarantee your anonymity or to be able to immunise your connection from takedown no matter what, so if you have a legitimate reason to use Tor, be sure to read the project’s guidelines before you start, and to remember Tor’s own advice that “[g]enerally, it is impossible to have perfect anonymity, even with Tor.”)What next?Following the German takedown, during which about $25,000,000 in cryptocurency was seized, both the US Department of Justice (DOJ) and the Department of the Treasury’s Office of Foreign Assets Control (OFAC) put out press releases about the US follow-up to the invervention.As the OFAC notes:In addition to sanctioning omg, OFAC is identifying over 100 virtual currency addresses associated with the entity’s operations that have been used to conduct illicit transactions. Treasury is committed to sharing additional illicit virtual currency addresses as they become available.The DOJ added:In conjunction with the shutdown of omg, announced criminal charges against Dmitry Olegovich Pavlov, 30, a resident of Russia, for conspiracy to distribute narcotics and conspiracy to commit money laundering, in connection with his operation and administration of the servers used to run omg.Russia, like many other countries, doesn’t extradite its own citizens, even in peacetime, so whether those criminal charges will have any effect is anyone’s guess.Nevertheless, as the three-armed handcuff metaphor reminds us, as the Tor Project itself carefully and explicitly states, and as this multinational takedown operation shows, it’s impossible to have perfect anonymity on the internet.
 

Ymonor

Юзер
Сообщения
49
Реакции
8
Aquest lloc web utilitzacookies per recopilar informació estadística sobre la navegaciódels usuaris i millorar els seus serveis amb les sevespreferències, generades a partir de les vostres pautes denavegació. Podeu consultar la seva configuració a la nostraPolíticade Cookies.Acceptar © 2002-22 Fundació Ensenyament i Família | Tel.933876199Avíslegal | Política decookies
 

Похожие темы

Сверху Снизу